phone013/229050 envelope info@mac-nv.be

6 Foto

6 Foto

Molenhof woning 9

Kortrijksebaan 57, Holsbeek, 3220, Vlaams-Brabant
Verkocht op: 0000-00-00
Vraagprijs: Bel voor details en prijzen
Moderne nieuwbouwwoning in uniek concept

Prachtige ligging in het centrum van Holsbeek. 

Project met een uitstekende ligging in Holsbeek. De oude hoeve die op het terrein staat, zal gerenoveerd worden tot 9 appartementen. Naast deze hoeve komen er 9 nieuwbouwwoningen.

De appartementen variëren tussen de 87m² en de 152m², tussen 1 slaapkamer en 3 slaapkamers en tussen de €249 000 en de €309 000. Elke wooneenheid beschikt over een terras, sommige ook over een private tuin. Een ondergrondse staanplaats met berging is apart aan te kopen.

De appartementen die in de oude schuur gelegen zijn hebben een prachtig zicht over de velden en zijn zeer rustig gelegen.

De nieuwbouwwoningen variëren tussen de 136m² en de 150m², tussen 3 en 4 slaapkamers en tussen de €356 000 en de €385 000. Deze prijzen zijn inclusief zonnepanelen die geplaatst zullen worden op elke woning en regenwater recuperatie. Er zijn 4 half open- bebouwingen en 5 gesloten bebouwingen met elk een tuin en 1 of 2 ondergrondse staanplaatsen met berging (inbegrepen in de prijs), deze zijn rechtstreeks toegankelijk vanuit de woning.

De wooneenheden worden kwaliteitsvol afgewerkt met mooie budgetten om vloeren, keuken en badkamer zelf te kiezen bij een gekende leverancier. Vooraan de woningen en appartementen is er een gemeenschappelijke tuin en binnenkoer wat het een gezellig project maakt, achteraan zijn er in de tuinen hagen voorzien als afbakening zodat ieder toch in volledige privacy kan genieten van de rustige omgeving.

Basis Informatie

Slaapkamers: 3

Parking Information

Parkeerplaats: 1

Informatie Gebouw

Aantal verdiepingen: 2

Oppervlakte

Bewoonbare opp: 126 m²

Faciliteiten:

Algemeen
Half open bebouwing
Energie besparing
Zonnepanelen
Regenwaterrecup
Voorzieningen tuin
Tuin

Omgeving of buurt

School
Bus station
Centrum
Document object:
DETAILS VAN HET OBJECT:
Categorie:
Status:
Slaapkamers:
3
Verdiepingen:
2
Parkeerplaats:
1
Document object:

Zoek faciliteiten in de buurt van pand