Lommel Souvereyn

Bekijk uw werf

0 %
Verkocht

In Lommel, op de hoek van de Molsekiezel en de Sleutelstraat komen stijlvol wonen en duurzaamheid samen in residentie Souvereyn.

Dit nieuwbouwproject staat voor modern en tijdloos wonen. Voor de architectuur gaan we voor een combinatie van een lichtgrijze gevelsteen met gitzwarte accenten in de afwerking van het terras en de raamkozijnen. Buiten wordt de omgeving tussen de appartementsgebouwen voorzien van grasperken en bomen die tijdens de zomermaanden voor de nodige schaduw zullen zorgen en in de herfst een prachtig kleurenpalet tevoorschijn toveren.

Binnenin worden de appartementen modern, strak en kwalitatief afgewerkt met de mogelijkheid voor snelle kopers om het interieur naar eigen wens in te richten. Je geniet hier van heel wat natuurlijke lichtinval die via de grote raampartijen de open leefruimte met keuken opfleurt.

Je auto kan je veilig parkeren op de ondergrondse staanplaatsen, ook je fiets kan je hier kwijt in je eigen fietsberging. Voor een gezellig avondje uit zal je je auto hier niet vaak nodig hebben. De residentie ligt namelijk op wandelafstand van het centrum van Lommel, waar je de keuze hebt tussen heel wat terrasjes en goede restaurants. Op 10 minuten wandelen sta je in het Adelbergpark, waar je kan genieten van een picknick gevolgd door een bezoekje aan de lokale bioscoop of het cultuurcentrum. Zin in een natuurwandeling? Dan sta je op 12 minuten rijden midden in de Lommelse Sahara. Een groene oase omringd door woestijn en tevens een paradijs voor sportievelingen en speelvogels.

Toekomstproof, een smart move

Residentie Souvereyn wordt helemaal toekomstproof gerealiseerd en streeft naar een E-peil van 20. Hiermee legt de residentie de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Bewoners kunnen mogelijks genieten van 6% in plaats van 21% btw op de constructie. Dat betekent een besparing van maar liefst 15%!

Elk van de 27 appartementen wordt voorzien van vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Dat zorgt ervoor dat je in de winter kan genieten van gezellige warmte en dat je in de zomer de woning kan koelen met hetzelfde systeem. Je woning verwarmen en koelen is door de toevoeging van zonnepanelen ook nog eens energiezuinig. Zo hoef je je geen zorgen te maken om hoge energiekosten en kan je volop genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Ook buiten geniet je volop. De appartementen op het gelijkvloers worden voorzien van privétuinen. De woningen op de andere verdiepingen genieten van een ruim terras. Daarnaast wordt er ook ruimte voorzien voor je wagen en fiets. In aanvulling op de ruime ondergrondse parking met autostaanplaatsen en fietsenberging, zijn er ook 4 bovengrondse staanplaatsen voor buitenmaatse fietsen (deze zijn aan te kopen).

Beschermd als koper

Residentie Souvereyn wordt door de bouwheer aangeboden volgens de Wet Breyne. Deze garandeert je als koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. De wet legt de verantwoordelijkheden vast en voorziet financiële garanties. Hierdoor betaal je pas na de nodige garanties en biedt de bouwheer een voltooiingswaarborg van 100% aan. Je betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

EenheidStatus
A0.1beschikbaar
A0.2verkocht
A0.3beschikbaar
A0.4beschikbaar
A0.5beschikbaar
A0.6beschikbaar
A1.1beschikbaar
A1.2beschikbaar
A1.3beschikbaar
A1.4verkocht
A1.5verkocht
A1.6verkocht
A1.7verkocht
A1.8beschikbaar
A2.1beschikbaar
A2.2verkocht
A2.3verkocht
A2.4beschikbaar
A2.5verkocht
A2.6verkocht
A2.7verkocht
A2.8beschikbaar
A3.1verkocht
A3.2beschikbaar
A3.3verkocht
A3.4beschikbaar
A3.5verkocht
EenheidStatus
A0.1beschikbaar
A0.2verkocht
A0.3beschikbaar
A0.4beschikbaar
A0.5beschikbaar
A0.6beschikbaar
A1.1beschikbaar
A1.2beschikbaar
A1.3beschikbaar
A1.4verkocht
A1.5verkocht
A1.6verkocht
A1.7verkocht
A1.8beschikbaar
A2.1beschikbaar
A2.2verkocht
A2.3verkocht
A2.4beschikbaar
A2.5verkocht
A2.6verkocht
A2.7verkocht
A2.8beschikbaar
A3.1verkocht
A3.2beschikbaar
A3.3verkocht
A3.4beschikbaar
A3.5verkocht